Win de unieke autobiografie van

Desray!

In de autobiografie ‘Dreams to Survive’ vertelt Desray over hoe ze vanuit haar jeugd op het Limburgse platteland, naar de Hilversumse soundmixshow trok, om hier de harde wereld van de showbizz te veroveren. Een weg langs veel hoogte- en dieptepunten, maar vooral door het maken van moeilijke keuzes hebben geleid tot een persoonlijk levensverhaal.

Wil jij in het nieuwe jaar iemand verrassen, of ben je zelf benieuwd naar Desray haar verhaal? Vul dan uiterlijk 31 december hieronder jouw gegevens in en wie weet ontvang jij dit inspirerende boek.

De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. De actie sluit zondag 31 december om 23:59.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates

Over Qisum

Qisum is een nieuw contentplatform voor de Nederlandse muziekindustrie. Op Qisum vindt de muziekliefhebber alles van hun favoriete Nederlandse artiest op één plek. Wij geloven dat de kracht van muziek in identiteit, belevenis en gevoel zit. Qisum brengt de artiest en muziekliefhebber samen op een innovatieve, unieke en magische manier.

Van pop tot rock, van levenslied tot klassiek, van urban tot dance. Alles wat de Nederlandse muziekwereld zo uniek maakt kun je bij Qisum vinden.

Volg ons op social

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates