Legende Lee Towers digitaliseert zijn muzikale levenswerk op Qisum

Zanger en entertainer Lee Towers digitaliseert nagenoeg zijn hele muzikale oeuvre op het nieuwste Nederlandse muziekentertainmentplatform genaamd Qisum. Hiermee is Towers officieel de eerste “Legende” die bijna 50 jaar aan levenswerk online toegankelijk maakt voor een breed publiek. Deze bijzondere aankondiging markeert het begin van een nieuwe reeks op het platform waarin Nederlandse muzieklegendes in de schijnwerpers worden gezet.

De Lee Towers-pagina op Qisum is een uitgebreide verzameling van zijn muzikale oeuvre, inclusief nooit eerder vertoonde concerten, exclusieve foto’s en video’s uit zijn privécollectie, en natuurlijk al zijn hits en albums. Fans van Towers en liefhebbers van Nederlandse muziek krijgen de unieke kans om zijn indrukwekkende carrière op een kosteloze en nieuwe manier te beleven.

Lee Towers vertelt: “Het is in ons vak belangrijk om continue te blijven innoveren. Al mijn hele carrière denk ik na over hoe ik mijn fans het beste kan bereiken, ook nu anno 2023. 

De mogelijkheid om nagenoeg mijn hele muzikale levenswerk te digitaliseren en op één plek te hebben past in die lijn. Het is eenvoudig te vinden en makkelijk toegankelijk voor jong en oud.”

“De artiest Lee Towers is een waar icoon van de Nederlandse muziek,” aldus Dennis Colly, CEO van Qisum. “Het in de schijnwerpers zetten van een muzikale legende als Lee Towers op ons platform is niet alleen een eerbetoon aan zijn bijdrage aan de Nederlandse muziekcultuur, maar ook een kans voor een nieuwe generatie om zijn tijdloze muziek te ontdekken en te waarderen.”

Qisum zal de komende maanden meer Nederlandse muzieklegendes te onthullen, waarmee het platform een essentiële bron wordt voor het ontdekken en herontdekken van de rijkdom van de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Duik direct in Lee Towers’ levenswerk op Qisum.

Meer Nieuws

Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.
Win de unieke autobiografie van Desray!
Maak kans op de unieke autobiografie 'Dreams to Survive', waarin Desray verteld over haar persoonlijke reis vol hoogte- en dieptepunten en dieper ingaat op de harde wereld van de showbizz.
Presentatietalent: jouw podium is hier!
Ontdek Qisum: waar talent, nostalgie en subculturen samenkomen in één dynamisch platform. Naast muziekaal talent, krijgen ook presentatietalent dé kans om hun unieke stem in muziek en entertainment te laten horen.
Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.
Win de unieke autobiografie van Desray!
Maak kans op de unieke autobiografie 'Dreams to Survive', waarin Desray verteld over haar persoonlijke reis vol hoogte- en dieptepunten en dieper ingaat op de harde wereld van de showbizz.
Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.
Win de unieke autobiografie van Desray!
Maak kans op de unieke autobiografie 'Dreams to Survive', waarin Desray verteld over haar persoonlijke reis vol hoogte- en dieptepunten en dieper ingaat op de harde wereld van de showbizz.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates

Volg ons op social