Qisum is “Vriend van STOMP”

Vanaf heden is Qisum een “Vriend van STOMP”. STOMP (Stichting Onafhankelijke Muziekproducenten) is een onafhankelijk platform van NVPI en de overkoepelende organisatie voor onafhankelijke platenmaatschappijen in Nederland. Het “Vriend van STOMP” netwerk omvat een partnernetwerk van bedrijven of organisaties die nauw samenwerken met STOMP om het Nederlandse muzieklandschap naar een hoger plateau te tillen.

Over STOMP

Stichting Onafhankelijke Muziekproducenten vertegenwoordigt, organiseert, informeert en promoot in het gezamenlijke belang van de Nederlandse independents. Bekende leden van STOMP zijn onder meer 8Ball, Cloud9, Red Bullet, Armada, NRGY Music, CTM en Cornelis Music. Onder andere Snelle, Davina Michelle, André Hazes, Antoon, Goldband, Maan, Armin van Buuren, DI-RECT, Mart Hoogkamer, FLEMMING en John West hebben al succes gevonden middels de aangesloten onafhankelijke muzieklabels. 

Over Qisum

Bij Qisum streven we ernaar om de essentie van de Nederlandse muziekcultuur te vieren en te versterken door de artiesten in hun kracht te zetten. In een muzieklandschap dat soms overweldigend en verzadigd kan aanvoelen, bieden wij een fris, authentiek podium waar creativiteit en originele content de waardering ontvangt die het verdient.

Onze missie is simpel maar diepgaand: de connectie tussen muziekliefhebbers en artiesten vernieuwen en verdiepen, waarbij we de unieke, rijke diversiteit van de Nederlandse muziekcultuur in de schijnwerpers zetten.

Meer Nieuws

Win een gratis studiosessie met Oath
Ben jij de volgende grote naam in de rap- en R&B wereld? Samen met Oath, muziekproducer en componist zijn wij op zoek naar next level artiesten voor het nieuwe format ‘Spitstop’.
Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.
Win de unieke autobiografie van Desray!
Maak kans op de unieke autobiografie 'Dreams to Survive', waarin Desray verteld over haar persoonlijke reis vol hoogte- en dieptepunten en dieper ingaat op de harde wereld van de showbizz.
Win een gratis studiosessie met Oath
Ben jij de volgende grote naam in de rap- en R&B wereld? Samen met Oath, muziekproducer en componist zijn wij op zoek naar next level artiesten voor het nieuwe format ‘Spitstop’.
Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.
Win een gratis studiosessie met Oath
Ben jij de volgende grote naam in de rap- en R&B wereld? Samen met Oath, muziekproducer en componist zijn wij op zoek naar next level artiesten voor het nieuwe format ‘Spitstop’.
Qisum presenteert wekelijkse Top 10
Elke donderdag publiceert Qisum de Top 10 - de 10 populairste hits van het moment op Qisum. Een wekelijks item waar de artiesten extra aandacht krijgen en de fans worden meegenomen in de laatste trends.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates

Volg ons op social