Vacature: Relatiemanager Artiesten

Sta aan het begin van een nieuwe muziekreis en breng Nederlandse artiesten en muziekliefhebbers samen. Wij zijn per direct op zoek naar een aanwinst voor onze afdeling A&R voor 24-40 uur per week!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het on-boarden van nieuwe artiesten, het ontdekken van nieuw talent, en het onderhouden van relaties met de artiesten die al verbonden zijn aan Qisum. Jouw hoofddoel is het optimaliseren van de artiestenpagina’s, door deze zo compleet mogelijk te maken met alle beschikbare content. Hierbij assisteer je artiesten in het vergroten van hun zichtbaarheid op het platform, help je hen hun bereik te vergroten en ondersteun je hen in het benutten van alle beschikbare kansen. Als verbindende kracht tussen artiesten en muziekliefhebbers zorg je dat creatieve ideeën en doelen samenvloeien op ons dynamische platform. Ben jij klaar om artiesten te inspireren en nauw met hen samen te werken? Solliciteer dan snel!

Werkzaamheden

 • Je onderhoudt continu contact met de artiesten en hun management die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.
 • Je speurt constant naar nieuwe ontwikkelingen en trends in de muziekwereld en zoekt proactief naar potentiële nieuwe samenwerkingen voor artiesten.
 • In samenwerking met het marketing- en communicatieteam geef je vorm aan samenwerkingen en zet je alles op alles om artiesten optimaal te promoten.
 • Je bent altijd op zoek naar unieke verhalen, onderscheidende content en creatieve invalshoeken om artiesten te assisteren bij het creëren van het beste podium op Qisum, waarbij je alle beschikbare mogelijkheden optimaal benut.
 • Als intern en extern ambassadeur van de artiest wek je enthousiasme op, zorg je voor een duidelijk begrip van het verhaal van de artiest en zorg je dat hun content op de juiste wijze wordt gepresenteerd, gepromoot en geconsumeerd.
 • Je zet je in om je netwerk in de muziekindustrie, contentindustrie en de media continu te vergroten en te versterken.

Jouw Ervaring

 • Je bezit een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, in een soortgelijke rol bij een boekingskantoor, managementbureau of platenmaatschappij.
 • Je hebt een sterke affiniteit met muziek en bent goed op de hoogte van de laatste trends in de Nederlandse muziekindustrie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je bent in staat om meerdere artiesten en projecten tegelijkertijd te managen
 • Je hebt ervaring met het werken met artiesten.
 • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom marketing.
 • Je hebt lef, drive, overtuigingskracht en bent in staat om onder druk te werken.
 • Je bent in staat om zowel zeer zelfstandig als in teamverband te werken

Over Qisum

Bij Qisum streven we ernaar om de essentie van de Nederlandse muziekcultuur te vieren en te versterken door de artiesten in hun kracht te zetten. In een muzieklandschap dat soms overweldigend en verzadigd kan aanvoelen, bieden wij een fris, authentiek podium waar creativiteit en originele content de waardering ontvangt die het verdient.

Onze missie is simpel maar diepgaand: de connectie tussen muziekliefhebbers en artiesten vernieuwen en verdiepen, waarbij we de unieke, rijke diversiteit van de Nederlandse muziekcultuur in de schijnwerpers zetten.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Remko de Jong op: remko.dejong@qisum.nl

Meer Nieuws

Win kaartjes voor Dirk Scheele!
Qisum stuurt je naar Dirk Scheele! Op zondag 10 december staat Dirk Scheele in het Westlandtheather de Naald in Naaldwijk met zijn premièrevoorstelling. Wil jij daar bij zijn? Lees dan snel verder!
Legende Lee Towers digitaliseert zijn muzikale levenswerk op Qisum
Zanger en entertainer Lee Towers digitaliseert nagenoeg zijn hele muzikale oeuvre op het nieuwste Nederlandse muziekentertainmentplatform genaamd Qisum. Hiermee is Towers officieel de eerste “Legende” die bijna 50 jaar aan levenswerk online toegankelijk maakt voor een breed publiek.
Presentatietalent: jouw podium is hier!
Ontdek Qisum: waar talent, nostalgie en subculturen samenkomen in één dynamisch platform. Naast muziekaal talent, krijgen ook presentatietalent dé kans om hun unieke stem in muziek en entertainment te laten horen.
Win kaartjes voor Dirk Scheele!
Qisum stuurt je naar Dirk Scheele! Op zondag 10 december staat Dirk Scheele in het Westlandtheather de Naald in Naaldwijk met zijn premièrevoorstelling. Wil jij daar bij zijn? Lees dan snel verder!
Legende Lee Towers digitaliseert zijn muzikale levenswerk op Qisum
Zanger en entertainer Lee Towers digitaliseert nagenoeg zijn hele muzikale oeuvre op het nieuwste Nederlandse muziekentertainmentplatform genaamd Qisum. Hiermee is Towers officieel de eerste “Legende” die bijna 50 jaar aan levenswerk online toegankelijk maakt voor een breed publiek.
Win kaartjes voor Dirk Scheele!
Qisum stuurt je naar Dirk Scheele! Op zondag 10 december staat Dirk Scheele in het Westlandtheather de Naald in Naaldwijk met zijn premièrevoorstelling. Wil jij daar bij zijn? Lees dan snel verder!
Legende Lee Towers digitaliseert zijn muzikale levenswerk op Qisum
Zanger en entertainer Lee Towers digitaliseert nagenoeg zijn hele muzikale oeuvre op het nieuwste Nederlandse muziekentertainmentplatform genaamd Qisum. Hiermee is Towers officieel de eerste “Legende” die bijna 50 jaar aan levenswerk online toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates

Volg ons op social