Meld je nu aan voor Spitstop!

Ben jij de volgende grote naam in de rap- en R&B wereld? Samen met Oath, muziekproducer en componist zijn wij op zoek naar next level artiesten voor het nieuwe format ‘Spitstop’.

Wat kan je winnen?

De winnaar van Spitstop wint een gratis studiosessie met Oath. Wie weet hoor je binnenkort op jouw track de woorden OATHMADEMEDOIT.

Hoe werkt het?

Tijdens Spitstop heb je de mogelijkheid om in een rijdende auto (Oath’s mobiele studio) jouw performance te doen. Jij kiest uit drie originele beats van Oath. Deze beats worden een week voor de opnames naar je toegestuurd. Je schrijft dan een eigen tekst over de beat, om deze vervolgens in de auto te gaan zingen of rappen. Zorg wel dat jouw tekst origineel is en nog niet eerder is uitgebracht.

Aanmelden kan eenvoudig door het formulier hieronder in te vullen. Let erop dat je jouw social media-account op openbaar hebt staan, als je deze met ons deelt. Je hebt tot en met maandag 15 april om je aan te melden.

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates

Over Qisum

Qisum is een nieuw contentplatform voor de Nederlandse muziekindustrie. Op Qisum vindt de muziekliefhebber alles van hun favoriete Nederlandse artiest op één plek. Wij geloven dat de kracht van muziek in identiteit, belevenis en gevoel zit. Qisum brengt de artiest en muziekliefhebber samen op een innovatieve, unieke en magische manier.

Van pop tot rock, van levenslied tot klassiek, van urban tot dance. Alles wat de Nederlandse muziekwereld zo uniek maakt kun je bij Qisum vinden.

Volg ons op social

Blijf op de hoogte

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte van de laatste updates