VACATURE:
JUNIOR GRAPHIC DESIGNER

Creëer nieuwe onderscheidende content voor Qisum, ontwikkel advertenties voor onze offline & online campagnes, vertaal de ideeën van het marketingteam en artiesten naar eye-popping graphics…dit zijn maar een aantal voorbeelden die jij als Junior Graphic Designer wekelijks gaat uitvoeren. Je werkt nauw samen met de Art Director en de Head of Communication. Wil jij je stempel drukken op de muziekindustrie? Sluit je dan aan bij ons dynamisch team.

Jouw ervaring

Over Qisum

Qisum is een nieuw contentplatform voor de Nederlandse muziekindustrie. Op Qisum vindt de muziekliefhebber alles van hun favoriete Nederlandse artiest op één plek. Wij geloven dat de kracht van muziek in identiteit, belevenis en gevoel zit. Qisum brengt de artiest en muziekliefhebber samen op een innovatieve, unieke en magische manier.

Van pop tot rock, van levenslied tot klassiek, van urban tot dance. Alles wat de Nederlandse muziekwereld zo uniek maakt kun je bij Qisum vinden.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Roy van Damme op: roy@qisum.nl. Of mail voor eventuele vragen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Qisum nieuwsbrief en we laten je als eerste weten wanneer Qisum van start gaat!
 
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Learn more