VACATURE:
ACCOUNT MANAGER NEW BUSINESS

Ben jij niet bang om grenzen te verleggen en krijg jij een glimlach als je deuren opent naar nieuwe relaties? Hoor je vaak dat je de “gunfactor” hebt? Dan ben jij waarschijnlijk onze nieuwe Account Manager New Business.

Binnen het Media Sales Team ben jij verantwoordelijk voor het behalen van wekelijkse doelstellingen. Samen met je collega stel je een acquisitieplan op waarbij je bepaalt welke segmenten en klantgroepen benaderd worden. Ook bepaal je hierin de prioritering.

Tevens ben je in staat het verschil te maken tussen een ‘brand partner’ waarmee we op- en middels ons platform creatief commercieel de diepte in kunnen en een adverteerder die haar ‘commercials wil wegspelen’. Samen met de andere teams binnen Qisum activeer je deze partners en onderhoud je de relatie.

Kortom, een commerciële aanpakker met focus op new business die helder kan overbrengen wat Qisum te bieden heeft en welke merken hier goed bij passen!

Jouw ervaring

Over Qisum

Qisum is een nieuw contentplatform voor de Nederlandse muziekindustrie. Op Qisum vindt de muziekliefhebber alles van hun favoriete Nederlandse artiest op één plek. Wij geloven dat de kracht van muziek in identiteit, belevenis en gevoel zit. Qisum brengt de artiest en muziekliefhebber samen op een innovatieve, unieke en magische manier.

Van pop tot rock, van levenslied tot klassiek, van urban tot dance. Alles wat de Nederlandse muziekwereld zo uniek maakt kun je bij Qisum vinden.

Solliciteren

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Ard Kraan op: ard@qisum.nl 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Qisum nieuwsbrief en we laten je als eerste weten wanneer Qisum van start gaat!
 
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Learn more